Vores eget Web-Tv

Brande Antenneforening har vores helt eget Web-Tv. Du kan se Web-Tv på din Pc eller via PlayMaker App, som du kan downloades helt gratis.
Med PlayMaker har du mulighed for at optage dine farvorit udsendelser i "skyen", du kan også se udsendelser 2 dage tilbage i Arkiv.
Du kan tilmelde op til 4 enheder i PlayMaker, men kan dog kun benytte 2 af dem på samme tid.


       
For at komme i gang med PlayMaker Web-Tv, skal du hente PlayMaker App´en i Apple App Store eller Google Play. Du kan også se Web-TV på din PC på www.playmakertv.dk, her skal du benytte Google Chrome som browser.
For at logge på Web-Tv, skal du have et login. For at få login, skal her oplyse din mailadresse og dit medlemsnummer, dit medlemsnummer finder du på din faktura eller på betalingsservice oversigt fra Brande Antenneforening, du skal også oplyse, det navn og adresse som TV-pakken er oprettet i. Du vil efterfølgende modtage en mail i løbet af 1-3 hverdage, med en login kode, koden modtages på den oplyste mailadresse, denne kode kan efterfølgende ændres i Web-Tv, under indstillinger.
Når du vil logge ind i Web-Tv, er brugernavnet din mail adresse, som skal skrives med små bogstaver og koden er den kode, som du har modtaget via mail.
Du kan logge op til 4 enheder på i PlayMaker, men kan dog kun benytte 2 enheder på samme tid. Det er helt gratis som medlem af Brande Antenneforening af bruge Web-Tv.

Opret login til Web-Tv her

Bemærk! Hvis du allerede har fået et login og ikke kan få det til at virke eller hvis du har glemt din kode, skal du ikke bruge oprettelses formularen, så skal du kontakte antenneforeningen pr. mail på:   ba@brandeantenneforening.dk

 
 
         
   
  Kontakt:   Tekniske problemer?
         
  Brande Antenneforening   Fejlmeldning Tv-Pakke  
      Telefon: 97 18 18 22  
  Storegade 28, st.   Hverdage mellem kl. 14.00-16.00  
  7330 Brande      
 

Mail: ba@brandeantenneforening.dk

  Fejlmelding Internet + Tilkøbskanaler  
      Telefon: 70 70 40 40  

 

 

Brande Antenneforening tager forbehold for fejl, rettelser og manglende opdateringer på hjemmesiden

© Brande Antenneforening 2020