Nyhedsarkiv

Her kan du læse ældre nyheder fra Brande Antenneforening, fra før marts 2020.   
 2. marts 2020   Kortvarige afbrydelser i uge 10..

 

I løbet af uge 10, vil Dansk kabel-Tv laver gennemgribende kontrolmålinger i vores anlæg, dette kan give kortvarige afbrydelser af signalerne, i dagtimerne mellem kl. 7.00-16.00. Du kan her se, hvor de arbejder.
  Mandag - torsdag:
  Vejlevej, Engtoften, Bymarken, Stampen, Martensens allé, Revlingevej, Porsbakke, Linde Allé, Chr. Bergsvej, Granbakken, Pilevænget, Krøsbærvej, Blåbærvej, Multebærvej, Bøgevænget, Fyrrevænget. Brandlundvej fra Åen op mod byen, Herningvej, Vestermarken, Økærvej, Dalgasvej, dele af Kirkegade, P. Sabroes allé, Ørbæklund + div. sideveje. Ågade, Storegade, Strømmen, Godsbanegade, Nørregade, Kirkegade, Jernbanegade, Stationsvej, Borgergade, Torvegade, Østreeallé, Blichersvej, Mellemvej, Møllestræde, Møllebakken, Vejlevej, Lindeallé, Bjerglide, Åkærsallé. Stadionallé. Ågade, Johs. Hansens vej, Jensen Flø vej, Sportsvænget, Hyvildvej, Skjoldborgsalle, H.C. Andersens vej, Ingemannsvej, Carit Etlarsvej, Hyvildparken, Engvang, Lars Nielsens vej, Feddet, Enkehøj, Digterparken.
   
 18. februar 2020   Ny kanal i grundpakken..

 

Tyske MDR er ny kanal i grundpakken, find den på programplads 293.
   
 30. januar 2020   Kortvarige afbrydelser i uge 7..

 

I løbet af uge 7, vil Dansk kabel-Tv laver gennemgribende kontrolmålinger i vores anlæg, dette kan give kortvarige afbrydelser af signalerne, i dagtimerne mellem kl. 7.00-16.00. Du kan her se, hvor de arbejder de enkelte dage.
  Mandag og tirsdag:
  Ørbækvej mellem Brandlundvej og Mosevænget, Brandlundvej mellem Præstelunden og Falck, dele af Præstelunden, Landlyst, Brandlundvej, Søndervænget, Brandelundvej, Uhrevej, Den Gyldne Middelvej og Nordlundevej.
  Tirsdag og onsdag:
  Tranevej, Vibevej, Ørbækvej, Ny Sandfeldt vej, Drosselvej, Åkrogen, Åvænget, Åbrinken, Gunvorsvej Syd, Fuglevænget og dele af Nordlundvej.
  Onsdag og torsdag:
  Gl. Thyregodvej, Skovbrynet, Vænget, Plantagevej, Skovvej, Elmeallé.
  Torsdag og fredag:
  Dørslundvej, Rønneallé, Elmeallé, La Cours allé, Ejstrupholmvej, Tinghøjvej, Tingskoven, Remiseparken, Remisevej, Gl. Arvadvej, Myl. Erichsensvej, Poppelvej, Lærkevej, Østreallé, Ahornvej, Birkevej og N.J. Fjordsallé.
   
 20. januar 2020   Generalforsamling 2020..

 

Tirsdag d. 18. februar 2020 kl. 19.30 afholder Brande antenneforening ordinær generalforsamling på Hotel Dalgas. Dagsorden i henhold til vedtægterne. Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde på skrift senest 8 dage før generalforsamlingen.
   
 17. januar 2020   Så Web-Tv klar til brug..

 

Nu er Brande Antenneforenings nye Web-Tv, klar til brug...   Læs meget mere her

   
 10. januar 2020   Ny Web-Tv app på vej..

 

Antenneforening er ved at klargøre en ny Web-Tv app, i samarbejde med Canal Digital og PlayMaker, i app´en vil man kunne se alle de kanaler man har i sin Tv-pakke fra Brande Antenneforening. Der vil i app´en blive et arkiv, hvor man kan se udsendelser fra de sidste 2 døgn, samt mulighed for at gemme udsendelser i "skyen". Der kommer meget mere info om app´en her på siden når der er færdigudviklet...

   
 10. januar 2020   Kanalerne fra Discovery networks er ikke længere på youSee´s Tv-boks..

 

Da youSee ikke har en aftale med Discovery networks, vil disse kanaler ikke længere være at finde på youSee´s Tv-Boks, der vil heller ikke på disse kanaler være mulighed for programinfo og EPG (Tv-Guide)....

   
 10. januar 2020   Kanalomlægning er nu klar..

 

YouSee har i går fortaget en omlægning af kanalerne i Brande for at fjerne de kanaler som udgik til nytår, det drejer sig om Xee, TV3 Sport 1, DR K, DR 3 og DR Ultra, De nye kanaler Canal 9 og Eurosport 1 er blevet placeret på programplads 15 og 39, den nye kanalliste er tilgængelige nu her på siden, kanalplanen er dog endnu ikke vedtaget på generalforsamlingen 2020. Af de udgående kanaler kan kanalerne fra ViaSat og TV2 tilkøbes på kort eller via en youSee Tv-Boks, Xee kan ikke tilkøbes, der ud over vil den nye TV2 Sport X og blive mulig at tilkøbe....

   
 27. december 2019   Bestyrelsens forslag til priser på TV-pakker for 2020..

 

Brande Antenneforenings bestyrelse har følgende forslag til priser på vores tre TV-pakker for 2020, priserne skal godkendes på generalforsamlingen 2020.
   
Grundpakke 1.395 kr.
Mellempakke 3.895 kr,
Fuldpakke 6.295 kr.
   
 20. november 2019   Aftale om Discovery Networks kanaler er nu på plads..

 

Så har Brande Antenneforening efter lange forhandlinger indgået en aftale med Canal Digital om at levere kanalerne fra Discovery Networks. Vi beholder efter nytår alle vores kanaler fra Discovery Networks, vi får desuden Canal 9 og Eurosport med som nye kanaler i fuldpakken. Mere info følger senere....

   
 19. november 2019   Nu kan du vælge Bredbånd uden en TV-pakke..

 

Det er nu muligt at få bredbånd fra youSee, unden at skulle have en TV-pakke, Prisen for Bredbånd-only er 50 kr. pr. md. for medlemskab hos Brande Antenneforening  plus prisen på bredbånd.... Bredbånd-only skal oprettes hos Brande Antenneforening pr. mail, inden det er muligt at oprette Bredbånd hos youSee.

   
 16. april 2019   Mangler du dine kanaler på TV´et..

 

Hvis TV´et skriver "ingen kanaler" eller lign., så kan det skyldes at opsætningen til kanalsøgning står forkert, husk at start søgefrekvens skal ændres til 450 Mhz, da den gamle på 143 Mhz ikke findes mere. - Se mere under TV.

   
 16. april 2019   Referat fra generalforsamling 2019..

 

Se referat fra generalforsamlingen her

   
 27. marts 2019   Længerevarende afbrydelser d. 3., 10. og 11. April..

 

Der vil blive længerevarende afbrydelser af signalerne onsdag d. 3. april samt onsdag d. 10. april og torsdag d. 11. april, dette skyldes af vi skal have montere nye CMC´er i vores net, dette er de enheder som omdanner fibersignalerne fra youSee til coax(Antenne) som vi distribuerer ud igennem vores net, udskiftningen af disse CMC´er er en del af den store hovedrenovering som Brande Antenneforenings net er i gang med. Afbrydelserne vil disse datoer være imellem kl. 5.00 - 19.00, hvor efter signalet igen vil virke som normalt.
   
 26. marts 2019   Kanalsøgning kan fremover kun ske på 450 MHz..

 

Det er fremover kun muligt at foretage en kanalsøgning på dit TV med startfrekvensen 450 MHz, så hvis dit TV pludselig mangler kanalerne eller ikke vil søge/opdatere kanalerne, kan det skyldes at du skal ændre startfrekvensen fra 143 MHz til 450 MHz, husk netværks-id er stadig 100.
   
 26. marts 2019   Husk vi slukker for FM-signalet d. 1. April..

 

Det er på mandag d. 1. april, at vi slukker for det analoge FM Radio-signal i vores net, det vil fremover være muligt at lytte til et udvalg af landsdækkende radio stationer via DVB-C i dit TV eller via en DVB-C TV-boks. Det er stadig muligt at modtage FM radio via luften, hvis du montere din egen antenne f.eks. på loftet eller taget, eller via en stueantenne hvis signalet er kraftigt nok.
   
 12. marts 2019   Løsning fundet vedr. fejl på TV2 med en Triax TV-boks..

 

Vi har nu fået en løsning fra Triax, på hvordan man løser problemet med sort skærm på TV2 via en Triax TV-boks, følg linket her under og læs mere.

https://www.triax.dk/index.php?option=com_acymailing&ctrl=archive&task=view&mailid=78&key=ktni8USl&subid=1306-vikl6stInytN8l&tmpl=component&Itemid=310

   
 8. marts 2019   Sort skærm på TV2 med en Triax TV-boks..

 

Vi oplever desværre pt. problemer med sort skærm på TV2, hos de medlemmer som ser TV via en Triax Tv-boks. Fejlen ligger hos youSee og opstod da youSee opgraderede udstyr i deres central i  København, der arbejdes på at udbedre fejlen. Der er desværre ingen tidshorisont på en løsning pt., Hvis du oplever samme fejl kan vi opfordre til at kontakte youSee på telefon 70704040.
   
 15. januar 2019   Så virker Radio M og Radio Alfa igen..

 

I dag har MediaHuset fra Herning skiftet Brande-senderen til Radio M og Radio Alfa, og begge kanaler virker igen.
   
 9. januar 2019   Generalforsamling 2019..

 

Tirsdag d. 5. februar 2019 kl. 19.30 afholder Brande antenneforening ordinær generalforsamling på Hotel Dalgas. Dagsorden i henhold til vedtægterne. Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde på skrift senest 8 dage før generalforsamlingen.
   
 4. januar 2019   Fejl på Radio M og Radio Alfa..

 

Vores teknikere har konstateret at støj på Radio M og Radio Alfa skyldes en fejl på senderen i Brande, vi har kontaktet MediaHuset i Herning som er ansvarlig for denne sender, de oplyser at fejlen vil blive udbedret i løbet af den næste uge.
   
 3. januar 2019   Renoveringen af næste område påbegyndes..

 

På mandag d. 7. januar påbegynder teknikere opgraderingen af næste område i vores net, dette kan de næste par måneder give afbrydelser at signalerne i dagtimerne på hverdage på følgende veje:

Vejlevej, Engtoften, Bymarken, Stampen, Martensens allé, Revlingevej, Porsbakke, Linde Allé, Chr. Bergsvej, Granbakken, Pilevænget, Krøsbærvej, Blåbærvej, Multebærvej, Bøgevænget, Fyrrevænget.

   
 2. januar 2019   Godt Nytår..

 

Brande Antenneforeningen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere et godt nytår, vi går et spændende år i møde med færdiggørelse af vores omfattede renovering af vores net, vi vil i den forbindelse slukke for FM-Signalet 1. april.
   
 19. december 2018   Afbrydelser på Tingskoven i formiddag..

 

Grundet omkobling af kabler vil der i formiddag blive afbrydelser af signalet på Tingskoven, signalet forventes klar igen omkring kl. 12.00.
   
 12. december 2018   1. April 2019 slukker FM Radio signalet..

 

Brande Antenneforening har som en af de sidste antenneforeninger i Danmark, valgt at slukke for det analoge FM Radio signal 1. april 2019. Beslutningen er tager for at foreningen kan følge med den teknologiske udvikling og udbyde Bredbånd og Tv i højeste hastighed og kvalitet. Antenneforeningen er i gang med en gennemgribende renovering af vores anlæg og i den forbindelse er det en teknisk nødvendighed at slukke for det analoge FM Radio signal. Det nye anlæg skal køre med udelukkende digitale signaler. De kan naturligvis stadig modtage et udvalg af Radio stationer via deres TV. Antenneforeningen vil være behjælpelige med løsnings muligheder for dem som stadig har behov for analogt FM Radio signal.
   
 7. December 2018  Der er kun en lille prisstigning i 2019
  Bestyrelsen i antenneforeningen ønsker sig så vidt muligt at holde priserne i ro eller i bedste fald at undgå større stigninger. Men vore udbydere har varslet stigninger, og derfor har vi valgt at slette Kanal 9 samt MTV fra den store pakke. Men det er vigtigt at gøre opmærksom på at man kan tilkøbe de 2 programmer til sin tv-pakke.
   

 Priser i 2019 bliver:

Grundpakke: kr. 1.295 .-
Mellempakke: kr. 3.595 .-
Fuldpakke: kr. 5.995 .-
   
 9. november 2018  Mød din lokale Antenneforening på Julemesse i Remisen
  Kom og mød din lokale Antenneforening på Julemesse i Remisen Brande, søndag d. 18. november kl. 10.00-16.00. Kig forbi vores stand og få en snak om mulighederne du har som medlem af Brande Antenneforening. Vi kan selvfølgelig levere Kanal4, Kanal5 og 6´eren.
   
 22. oktober 2018   Renoveringen af næste område påbegyndes..

 

I morgen tirsdag d. 23. oktoberr påbegynder teknikere opgraderingen af næste område af vores net, dette vil give afbrydelser at signalerne i dagtimerne på følgende veje: Dørslundvej, Rønneallé, Elmeallé, La Cours allé, Ejstrupholmvej, Tinghøjvej, Tingskoven, Remiseparken, Remisevej, Gl. Arvadvej, Myl. Erichsensvej, Poppelvej, Lærkevej, Østreallé, Ahornvej, Birkevej. Arbejdet i området forventes at være afsluttet alle hverdage senest kl. 16.00. Opgraderingen i dette område forventes at foregå i oktober, november og december måned.
   
 22. oktober 2018  Kvartals opkrævning udskudt
  Grundet opdatering af vores administrationssystem, er opkrævninger for dem der er kvartals afregnet, udskudt fra 1. oktober til 1. november.
   
 1. oktober 2018  Kvartals opkrævning udskudt
  Grundet opdatering af vores administrationssystem, er opkrævninger for dem der er kvartals afregnet, udskudt fra 1. oktober til 1. november.
   
 11. september 2018  Åbent hus hos din lokale antenneforening i samarbejde med youSee
  youSee og Brande Antenneforening inviterer onsdag d. 12. september kl. 14.00 - 19.00 til åbent hus på Hotel Dalgas i Brande, kom forbi og få en snak om hvilke muligheder du har med Tv og bredbånd fra Brande Antenneforening og youSee.
   
 29. august 2018  Problemer med enkelte kanaler
  youSee oplever i øjeblikket problemer med enkelte kanaler og meddeler følgende:

"Signalet er desværre afbrudt til flere kanaler i øjeblikket. Det drejer sig bl.a. om Eurosport 2, Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, Canal 9, Discovery Channel, TLC og Disney Channel. Det skyldes en teknisk fejl på forbindelsen mellem vores programleverandør og vores hovedsender."

Der arbejdes på at løse fejlen.

   
 8. maj 2018   DR P2 midlertidig ude af drift.
  Danmarks Radio P2 er lukket på satelit og er derfor midlertidigt ude af drift, der arbejdes på en løsning,
   
 28. februar 2018   I morgen slukker vi det sidste analog Tv..
  Så er det i morgen d. 1. marts kl. 9.00 vi slukker for den analoge Tv grundpakke og dermed er det slut med analog Tv fra Brande Antenneforening, frem over skal Tv modtages i digital DVB-C.
   
 8. februar 2018   Referat fra generalforsamling 2018..
  Se referat fra generalforsamlingen her.
   
 6. februar 2018   Renoveringen af nyt område påbegyndes..

 

I dag mandag d. 6. februar påbegynder teknikere opgraderingen af næste område af vores net, dette vil give afbrydelser at signalerne i dagtimerne på følgende veje: Gl. Thyregodvej, Skovbrynet, Vænget, Plantagevej, Skovvej og dele af Elmeallé og Østreallé. Arbejdet forventes af være afsluttet senest kl. 16.00. Opgraderingen i dette område forventes at foregå i februar og marts måned.
   
 29. januar 2018   Kanaler flytter alligevel ikke plads..

 

Vi har tidligere informeret om at youSee havde besluttet at nogle af vores kanaler skulle flytte plads pr. 31. januar, dette er efter lange forhandlinger og efter at vi har lagt pres på youSee  blevet droppet, så vores kanaler forbliver på de program numre hvor de er i dag, der vil dog som varslet blive flyttet lidt med kanalerne hvis man benytter en youSee TV-boks (den nye Humax), der vil stadig komme nogle nye tilkøbskanaler samt DR-K Syn og DR-3 Syn, mere info her på siden når vi har den endelige kanalplan fra youSee. Disse ændringer kan dog stadig medføre at man skal foretage en ny kanalsøgning på sit Tv for at få kanalerne på plads, ændringerne kommer til at ske d. 31. januar 2018 mellem kl. 01.00 - 10.00.
   
 16. januar 2018   Kanaler flytter plads..

 

Vi informere hermed om at youSee desværre har besluttet at nogle af vores kanaler skal flytte plads og de får derfor nyt program nummer, vi har forsøgt at undgå disse ændringer men desværre uden held, det drejer sig om følgende kanaler:
Kanaler som bliver flyttet Nuværende plads Ny plads
DR K 3 24
Kanal 5 13 5
TV 2 5 3
TV3 9 4
TV3+ 10 9
TV3 Puls 11 10

- Dette kan desværre medføre at man skal foretage en ny kanalsøgning på sit Tv for at få kanalerne på plads, ændringerne kommer til at ske d. 31. januar 2018

   
 5. januar 2018   Kontakt vedr. pakkeskift..

 

Du skal fremover kontakte vores forretningsfører via mail eller onlineformular fra hjemmesiden eller via brev hvis du ønsker at ændre eller opsige din TV-pakke, det er ikke længere muligt via telefon da vi skal have dette på skrift.
   
 19. december 2017   Generalforsamling 2017..

 

Tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 19.30 afholder Brande antenneforening ordinær generalforsamling på Hotel Dalgas. Dagsorden i henhold til vedtægterne. Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde på skrift senest 8 dage før generalforsamlingen.
   
 6. november 2017   Mød Brande Antenneforening på Julemessen i Remisen..

 

Søndag d. 19. november kl. 10.00-16.00 kan du møde bestyrelsen fra Brande Antenneforening på årets julemesse i Remisen Brande, vi står klar til en snak om hvilke muligheder du har som medlem af din lokale antenneforening.
   
 6. november 2017   Bestyrelsens forslag til priser på TV-pakker for 2018..

 

Brande Antenneforenings bestyrelse har følgende forslag til priser på vores tre TV-pakker for 2018, priserne skal godkendes på generalforsamlingen 2018.
   
Grundpakke 1.250 kr.
Mellempakke 3.400 kr,
Fuldpakke 5.800 kr.
   
 13. oktober 2017   1. marts 2018 slukker den analoge grundpakke..

 

Brande Antenneforening slukker den 1. marts 2018 for det sidste analog TV-signal i Brande og man vil derfra ikke længere kunne modtage vores grundpakken analog, Alle TV signaler vil efter denne dato kun kunne modtages digitalt så undgå sne på skærmen og skift til digitalt TV nu.
   
 22. september 2017   Fejl på analog TV og FM..

 

Vi havde fredag eftermiddag mellem kl. 15.00 - 17.00 et udfald på vores analog TV samt FM, fejlen skyldes en defekt Optisk sender i vores hovedstation, vores tekniker har lavet en midlertidig løsning så der igen er signal da vi først kan få en ny sender tidligst på mandag.
   
 24. august 2017   TV3 MAX erstatter TV3 Sport 2..

 

Fra den 31. oktober kan du tænde for en ny tv-kanal fra TV3-familien. Navnet er TV3 MAX, og den nye kanal byder på nogle af MTG’s stærkeste sportsrettigheder kombineret med unikt indhold inden for comedy og underholdning henvendt til det mandlige publikum, TV3 MAX erstatter den eksisterende kanal TV3 SPORT 2.
TV3 MAX vil byde på de største og mest populære sportsrettigheder (præcis som i dag med TV3 SPORT 2). Det vil sige Premier League, La Liga, Superliga, Champions League fodbold (gruppespillet), engelske The Championship, engelske League Cup, FA Cup fra sæsonen 2018/2019, Champions League håndbold, Serie A fodbold, fransk fodbold fra Ligue 1, ATP-tennis, motorsport og en række andre sportsbegivenheder. Desuden vil populære serier som fx ’Top Gear’, ’Simpsons’ og ’How I met your mother’ også blive vist og samtidig investerer MTG også i nyt serieindhold, som præsenteres eksklusivt på kanalen.
 
 
   
 21. august 2017   Fejl på Signalforsyningen fra Vejle..
 
Vi mistede ca. kl. 7.50 signal forsyningen delvis fra youSee så alle medlemmer står uden Bredbånd og telefoni og mange medlemmer står uden TV-signal, youSee arbejder på højtryk for at finde fejlen og man mener fejlen skyldes en skade på et fiberkabel mellem Vejle og Brande, Der er en mobil TV sendeenhed på vej til Brande som vil blive koblet ind hurtigst muligt som vil forsyne vores net med et udvalg af TV kanaler ind til fejlen er løst, bredbånd vil desværre være væk ind til fejlen er helt løst.
   
 16. august 2017   Opgradering af anlæg, nyt område påbegyndes torsdag..
 
Torsdag d. 17. august  begynder vi med opgraderingen af vores anlæg i et nyt område og dette vil give en del afbrydelser i dagtimerne.
   
 11. maj 2017   Opgradering af anlæg påbegyndes mandag..
 
På mandag d. 15. maj begynder vi med opgraderingen af vores anlæg til 1200 MHz.
   
 9. maj 2017   Kabelskade på Ørbækvej..
 
Vi fik i går mandag omkring kl. 16.00 en melding om manglende signal på Ørbækvej og vi tog straks kontakt til den entreprenør som arbejder i området og de mente ikke de havde beskadiget nogen af antenneforeningens kabler, vi kunne dog konstatere at der var strømfejl i signalfremføringen i området, vi etablerede derfor en midlertidig strømforsyning og mandag aften omkring kl. 19.30 var der signal i området igen. Vi har i dag tirsdag fejlsøgt på kablerne og vi fandt en skade forvoldt af entreprenøren som allerede var blevet dækket igen, vi har nu løst fejlen og alt kører som normalt igen.
   
 5. maj 2017   Nu kan du høre radio via den nye youSee TV-boks..
 
     
  Nu kan du høre Radio på YouSee Tv-boksen  
     

 

Medlemmer/beboere med den nye YouSee Tv-boks kan nu høre radio via tv-boksen.
 
Radioen findes under menupunktet ’Apps’ i tv-boksens hovedmenu. Her kan man også markere sine foretrukne radiostationer som favoritter, så man hurtigt kan afspille dem ved at trykke på Play-knappen.
 
 
 
  Når radioen spiller, går skærmen automatisk i sort efter et minut – og vækkes igen ved at trykke på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen. 

Hør radio uden tv’et er tændt
For nogle er det også muligt at høre radio uden tv’et er tændt. Bruger man eksterne højtalere – og ikke fjernsynets indbyggede højtalere – kan fjernsynet nemlig slukkes, og lyden afpilles direkte i højtalerne.
 
Det er også nemt at skifte mellem favoritkanalerne ved at bruge programknapperne (p+/p-) – uden at tænde for tv’et. Man stopper radioen ved at slukke for tv-boksen.

Du kan altid læse om de nyeste opdateringer og andre informationer om tv-boksen på yousee.dk.

>> Læs mere her
   
 4. maj 2017   Afbrydleser i dag..
 
Grundet signal forberedelser til det forestående opgraderingprojekt af vores anlæg vil der i dag være periodiske afbrydelser af signalerne i 3 områder i Brande i tidsrummet kl. 8.00 - 17.00. Herunder kan du se hvilke områder der er berørt i dag:
 
- Brandlundvej, Nordlundvej, Landlyst og Præstelunden samt sideveje
- Ørbækvej, Tranevej, Vibevej, Gunvorsvej syd, Åkrogen, Åvænget, Åbrinken, Fuglevænget, Drosselvej og Ny sandfeldtvej.
- Gl. Thyregodvej, Skovbrynet, Vænget, Plantagevej, Elmealle, Skovvej, 
 
Hvis du mod forventningen ikke har signal igen efter kl. 16.00 bedes du kontakte os på telefon 97181822.
   
 19. april 2017   TV-kanalen TCM lukker og erstattes med ViaSat Series..
 
Fra den 1. juni 2017 er det ikke længere muligt at se TV-kanalen TCM da Turner Broadcasting System der ejer TCM har besluttet at lukke TV-kanalen i hele Norden, kanalen erstattes med ViaSat Series.
   
 7. april 2017   3 analoge Tv-kanaler slukkes og 2 andre flytter plads..
 
Da vi er løbet i en teknisk udfordring i forbindelse med det forestående opgradering af vores anlæg til 1200 MHz (GigaSpeed) er vi nødsaget til at slukke for 3 analoge Tv-kanaler samt flytte 2 andre kanaler, de kanaler der vil blive slukket er TV5 Monde, RAI1 og RTL og vi flytter ZDF ned på den plads hvor TV5 Monde plejede at ligge og ARD flyttes ned hvor RTL plejede at ligge, Disse ændringer forventes at ske lige før påske eller lige efter påske.
   
 28. marts 2017   Afbrydelse onsdag formiddag..
 
Grundet udskiftning af et større forstærkerskab på Granbakken onsdag formiddag vil der være afbrudt for signalet i området Granbakken, Chr. Bergsvej og dele af Pilevænget onsdag d. 29. marts i tidsrummet kl. 8.30 - 13.00.
 
Vi beklager afbrydelsen !
   
 23. marts 2017   Afbrydelse fredag omkring Brandlundvej..
  Grundet udskiftning af et større forstærkerskab på Brandlundvej fredag vil der være afbrydelser af signalet imorgen fredag imellem kl. 8.30 - 13.00 på dele af Brandlundvej samt Søndervænget, Landlyst og Nordlundvej.
 
Vi beklager afbrydelsen!
   
 10. marts 2017   Nye udvidet telefontider vedr. medlemskab og økonomi..
  Antenneforeningen har fået nye udvidet telefontider vedr. medlemskab og økonomi, nu kan du træffe os på 97181822 alle hverdage kl. 14.00 - 16.00.
   
 8. februar 2017   Referat fra generalforsamling 2017..
  Se referat fra generalforsamlingen her.
   
 7. februar 2017   youSee laver større kanalomlægning i Brande natten mellem onsdag og torsdag..

 

youSee forventer at lave en større kanalomlægning i Brande natten mellem onsdag d. 8 og torsdag d. 9. februar, det forventes at medlemmerne der ser TV digitalt skal fortage en ny kanalsøgning torsdag for at få kanalerne tilbage på deres TV eller TV-Boks, hvis man lader sit TV stå i st.by. denne nat kan man være heldig at TV´et selv opdatere kanalerne. youSee anbefaler at man i fremtiden bruger 450 Mhz som startfrekvens når man fortager en kanalsøgning og med youSee som udbyder samt Netværks-ID 100.
 

 

 7. februar 2017   Støjproblem på Radio ALFA! Silkeborg er løst..
  Den støj vi har haft på Radio ALFA! Silkeborg er nu lokaliseret og fejlen er løst. Radio Sunshine-Live fra Tyskland på 96,3 MHz er lukket og er derfor fjernet fra vores udbud af FM radio stationer.
 

 

 1. februar 2017   Nu kan du få op til 300 Mbit bredbånd som medlem af Brande Antenneforening..
  Det er nu muligt at bestille op til 300 Mbit bredbånd fra youSee som medlem af Brande Antenneforening og med priser fra 129 kr./md. tilbyder vi også Brande´s billigste bredbånds flatrate internetforbindelser. Du kan bestille bredbånd hos Ulbrichsen Radio & Tv eller direkte hos youSee.   Læs mere her
 

 

 23. januar 2017   FM signalet slukker ikke hos Brande Antenneforening..
  Vi har haft mange henvendelser fra vore medlemmer vedr. youSee´s sluk af FM-signalet og vi vil gerne understrege at Brande Antenneforening ikke slukker for det analoge FM Radio signal da vi selv nedtager FM radio via vores hovedstation i Brande og du kan derfor som medlem af din lokale antenneforeningen fortsat høre FM radio frem over som du plejer.
 

 

 5. januar 2017   Filmpakke som kompensation fra youSee efter nedbrud nytårsaften..
   

Viasat Film Premiere på tv

Fra lørdag den 7. januar 2017 kan du se Viasat Film Premiere på dit tv.

Ser du tv via kabel-tv-stikket (Coax) finder du kanalen på Trailerkanalen kanalplads 66 eller Eventkanalen på kanalplads 100

Ser du tv via telefon-stikket (DSL) finder du kanalen på kanalplads 16

Har du lavet en personlig favoritliste, kan det være kanalen har en anden kanalplads. Se efter Viasat Film Premiere logoet, når du bladrer rundt i dine kanaler.

 

Læs mere om Filmpakken her

   
 4. januar 2017   Priser 2017..
  Bestyrelsens forslag til priser på tv-pakker for 2017, skal vedtages på generalforsamlingen tirsdag d. 7. februar 2017.
 

 

 

Grundpakken 1200 kr. / år.

 
Mellempakken 3200 kr. / år.
 
Fuldpakken 5500 kr. / år.
   
 2. januar 2017   Godt Nytår..
  Kære Medlemmer

Vi vil ønske jer et rigtig godt nytår. 2017 startede ikke godt, som det fremgår af dagspressen havde youSee et nedbrud den 31/12-16 som opstod kl. 16.10. Under normale omstændigheder ville et sådan problem være løst i løbet af 1-2 timer, Denne fejl viste sig dog at være noget mere kompliceret og signalet begyndte først at vende tilbage på de fleste kanaler omkring kl. 01.30 d. 1. januar og først omkring kl. 12.00 d. 1/1-17 havde 99% af youSee´s kunde igen TV signal, der kan dog været enkelte kanaler der stadig ikke kører endnu, men youSee´s teknikere arbejder på højtryk på at løse de sidste problemer. YouSee beklager fejlen dybt, hvilket vi selvfølgelig også gør. Brande Antenneforening har taget højde for at sådan en situation kunne opstå og har derfor selv lokalt lagt de mest nødvendige kanaler som DR1, DR2 og TV2 ud analog, så alle Brande Antenneforenings medlemmer havde mulighed for at se Dronningens nytår tale. Bestyrelsen overvejer også selv at ligge kanalerne ud digitalt her vil man lige opveje fordele og ulemper.

Med disse ord endnu en gang Godt Nytår!

   
 28. december 2016   Fejl på analog TV og Radio efter tordenvejr er nu løst..
  Efter det kraftige tordenvejr d. 24. december havde vi afbrydelse af vores analoge TV og Radio programmer, de fleste kanaler fik vores teknikere op at køre igen d. 25. december om formiddagen, De sidste bl.a. DR-k og DR P6 BEAT kom til at virke igen i dag efter fremskaffelse af manglende reservedele, Så alle vores analog signaler virker nu igen.
   
 14. december 2016   Generalforsamling 2017..
  Tirsdag d. 7. februar 2017 kl. 19.30 afholder Brande antenneforening ordinær generalforsamling på Hotel Dalgas. Dagsorden i henhold til vedtægterne. Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde på skrift senest 8 dage før generalforsamlingen.
   
 7. december 2016   Online pakkeskift fra hjemmesiden samt Driftmail til-/fra-melding igen muligt
  Det er nu lykkedes os at rette fejlen så det igen er muligt at bestille pakkeskift fra hjemmesiden samt at til-/fra-melde sig til vores nyheds-/driftmail.
   
 21. november 2016   Vinderen af putte konkurrence på Jule Messen er fundet
  Vinderen af vores lille hyggelige putte konkurrence på Jule Messen i Remisen er fundet og blev fundet ved lodtrækning i Remisen, Vinderen blev Hans Pedersen fra gl. Arvadvej, tillykke til Hans her fra.
   
 16. november 2016   Møde Brande Antenneforening på Julemessen i Remisen
  Du kan møde din lokale Antenneforening på Julemessen søndag d. 20. november kl. 10.00 - 16.00, kom forbi vores stand og hør mere om alle de muligheder du har som medlem af Brande Antenneforening eller få svar på evt. spørgsmål. Vi ses søndag..!!!!
   
 10. november 2016   youSee inviterer til åbent Hus onsdag d. 16. november kl. 14.00 - 20.00 på Hotel Dalgas
 
   
 31. oktober 2016   DR Ultra analog har i dag flyttet plads
  Fra idag over middag har DR Ultra analog flyttet plads og er fremover at finde på 161,25 MHz / Kanal S 09, samtidig udgår NDR og TV4 Sverige analog.
   
 30. oktober 2016   Online pakkeskift og tilmelding til drift-/ nyhedsmail ude af drift
  Muligheden for at bestille pakkeskift her fra siden samt at tilmelde og framelde drift-/nyhedsmail er desværre ude af drift grundet en server fejl. følg venligst midlertidig vejledning under disse punkter på siden. Vi arbejder på en ny løsning så disse funktioner igen bliver tilgængelig.
   
 24. oktober 2016   Signal afbrydelse på Ørbækvej / Nordlundvej i sidste uge
  Vi oplevede i torsdag at signalet forsvandt i dele af Ørbækvej og Nordlundvej, fejlen tog lidt tid at lokalisere da den skyldes at en entreprenør der arbejder for fjernvarmen i området i første omgang ikke ville havde bemærket at de havde beskadiget et kabel hvilket det fredag formiddag viste sig at de havde, fejlen var udbedret fredag formiddag og alt virker nu igen. Grundet ferie har vi prioriteret at udbedre fejlen og derfor den lidt sene opdatering / info her på hjemmesiden.
   
 24. oktober 2016   Svensk TV4 og NDR udgår analogt og DR Ultra flytter plads
  I uge 44 udgår NDR og Svensk TV4 analogt da vi skal have lavet plads til at youSee kan tilbyde vores medlemmer 300 Mbit bredbånd, de 2 kanaler vil selvfølgelig stadig være at finde digitalt, Samme tid flyttes DR Ultra analogt ned hvor man før har modtaget NDR på 161,25 Mhz / Kanal S09.
   
 06. oktober 2016   Afbrydelse på Drosselvej fredag formiddag
  Grundet fejlfinding på periodisk signalfejl til adresserne Drosselvej 1-3-5 vil der fredag formiddag mellem kl. 9.00 - 12.00 været afbrydelse af signalet til Lejerbo på disse adresser. Signalet vil senest været tilbage kl. 12.00. Vi beklager afbrydelsen!
   
 05. september 2016   Vinderne af youSee Live billetter fundet
  Vinderne af billetter til youSee Live med Lukas Graham & Friends er nu fundet og vinderne har fået direkte besked samt modtaget billetterne på mail.
   
 12. august 2016   Deltag i lodtrækning om 4 x 2 billetter til youSee Live
  Brande Antenneforening har fået fingrene i 4 x 2 billetter til youSee Live med Lukas Graham & Friends lørdag d. 10. september i Boxen i Herning, for at deltage i lodtrækningen skal du sende en mail til Brande Antenneforening på ba@brandeantenneforening.dk med dit navn, adresse og telefonnummer og i emnefelter skrive "youSee Live", vinderne vil få direkte besked. Sidste frist for at deltage er 29. august.

   
 11. august 2016   Kabelarbejde / afbrydelser på Fuglevænget mandag, tirsdag og onsdag i uge 33
  Grundet indkobling af nye kabler samt udskiftning af gamle gadeskabe på Fuglevænget mandag, tirsdag og onsdag i uge 33 vil der bliver afbrydelser af signalerne i dagtimerne, signaler er seneste tilbage kl. 17.00 alle tre dage.
   
 5. august 2016   Hjemmesiden har været ude af drift
  Vores hjemmeside har været ude af drift siden i aftes grundet en fil-fejl på vores server, fejlen er nu rettet og siden er oppe og kører igen. Vi beklager!
   
 4. august 2016   Total signal afbrydelse i eftermiddag
  Vi oplevede i eftermiddag mellem kl. 15.00 og 17.00 en total afbrydelse af på TV og Internet signal i hele Brande by, Fejl viste sig at være en strømafbrydelse til vores hovedstation der derfor ikke kunne levere signal. Strømafbrydelsen skyldes et overgravet El kabel på Ørbækvej. Alt er igen oppe og kører som det skal.
   
 15. juni 2016   DR1, DR2 og DRK analog var i dag ude af drift, men virker nu igen..
  Da Canal Digital i dag konverterede deres satellitkanaler til Mpeg4 var DR1, DR2 og DRK (analog) ude af drift nogle timer grundet arbejde med omkodning af udstyr i vores hovedstation i Brande, alle analog kanaler virker nu igen.
   
 31. juni 2016   Så virker Radio M igen..
  Så er Radio M igen oppe at køre efter en fejl i sendeudstyret hos MedieHuset i Herning.
   
 31. juni 2016   Radio M er ude af drift..
  Vi har konstateret at Radio M er ude af drift og at fejlen ligger på sender siden, Vi har været i kontakt med MedieHuset i Herning som driver Radio M og vi afventer svar fra dem en status.
   
 2. marts 2016   Nyt Drift og Nyheds mail nu tilgængelig..
  Antenneforeningen har efter vores gamle nyhedsmail gik ned fået oprettet et nyt mailsystem, du kan tilmelde dig Nyheds- / Drift mailen her Hvis du havde tilmeldt dig vores gamle drift mail bedes du tilmelde dig igen da alle vores data desværre er gået tabt.
   
 29. februar 2016   Problem med Bredbånd i området omkring Ørbækvej er nu fundet og løst..
  Antenneforeningen har igennem den sidste uge haft problemer med Bredbånd i området omkring Ørbækvej, Åvænget, Vibevej m.m. som  har skyldes en støjkilde som periodisk forstyrrede vores net så nogle medlemmer har været uden internet, støjkilden er nu lokaliseret og fjernet og nettet kører igen uden problemer.
   
 26. februar 2016   Er du også blevet kontaktet af MES vedr. lukning af antennesignal i dit område..??
  Antenneforeningen er blevet kontaktet af nogle af vores medlemmer som er blevet ringet op af MES som oplyser at Brande Antenneforening lukker for signalet i deres område og tilbyder derfor at Altibox kan levere internet bredbånd og telefoni til dem. Dette er ikke korrekt - vi lukker ikke for signalet nogen steder i vores net. Brande Antenneforeningen tager stærkt afstand for denne form for markedsføring. Hvis du oplever lignende vil vi gerne kontaktes på telefon 97 18 18 22.
   
 4. februar 2016   Referat fra generalforsamling 2016..
  Se referat fra generalforsamlingen her.
   
 4. februar 2016   Kabelskade gl. Arvadvej..
  Vi har i dag haft en kabelskade ved rundkørslen ved gl. Arvadvej hvilket har resulteret i en kortere afbrydelse i området omkring gl. Arvadvej og Poppelvej, Skaden er nu udbedret og der er signal i området igen.
   
 28. januar 2016   Kanalomlægningen januar 2016..
 

Brande Antenneforening er en solidarisk forening, som alene er ”ejet” af brugerne. Brugerne har valgt en bestyrelse til varetagelse af foreningens drift og kanaludbud. Bestyrelsen arbejder for at tilgodese flest mulige husstande og imødekomme medlemmernes ønsker om programsammensætning mv. bedst muligt til den bedste pris, ud fra et solidarisk princip. Derfor besluttede bestyrelsen i november 2015, at lave en brugerundersøgelse inden programudbuddet for 2016 blev fastsat.

På baggrund af brugerundersøgelsen, har bestyrelsen besluttet, at ændre programudbuddet. Resultatet betyder bl.a. at der udover TV2 News og TV2 Fri også kommer 4 nye sportskanaler samt 3 nye historiske og naturvidenskabelige kanaler. I brugerundersøgelsen har 26% af foreningens medlemmer valgt at give deres mening til kende.

For at få plads til de nye kanaler, har det været nødvendigt, at fjerne de analoge kanaler i mellem- og fuldpakken.

Efter brugerundersøgelsen og den deraf ændrede programsammensætning, er kommet henvendelser fra et betydeligt antal børnefamilier, der har gjort bestyrelsen opmærksom på, at det ændrede kanaludbud, har betydet reduktion af flere børnekanaler. På den baggrund, har bestyrelsen besluttet, at Disney junior og Disney XD kommer på fuldpakken igen, uden at andre kanaler fjernes og uden yderligere prisstigning. De to kanaler skulle gerne være tilgængelige nu.

Prisændringer
Udover generel forhøjelse af programpriser for 2016, som antenneforeningen ikke har indflydelse på, betyder ændring af programudbuddet også ændring af priserne. Samlet set betyder det følgende, årligt:

Grundpakke fra kr. 1.325,00 til kr. 1.200,00
Mellempakke fra kr. 2.750,00 til kr. 3.200,00
Fuldpakke fra kr. 4.900,00 til kr. 5.450,00

Bestyrelsen har ikke mandat til at fastsætte prisændringerne. Priserne – Og dermed programudbuddet - skal godkendes af generalforsamlingen, som afholdes den 2. februar 2016.

Grundpakken kan dog blive dyrere, da nogle af programudbyderne kræver, at deres kanal ligger i grundpakken for at vi kan få frit valg på deres øvrige kanaler. Dette er bestyrelsen dog ikke færdig med at forhandle. Mere om dette til generalforsamlingen.

Gratis pakkeændring
Hvis generalforsamlingen godkender ændring af programudbuddet og du i den forbindelse ønsker at skifte pakke i forbindelse ændring af priser og programudbud, kan dette ske gratis fra tidspunkt for generalforsamling og indtil 1. marts 2016, med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2016.

   
 15. januar 2016   Enkelte kanaler flytter plads..
  Natten til mandag er der 3 kanaler der flytter plads, det drejer sig om DR 3 som flytter til programplads nr. 4 og kanal 5 som flytter tilbage på plads nr. 13, Infokanaler flytter til plads nr. 21, dette sker for at kanalerne ligger i en mere logisk rækkefølge og mere samlet fra udbyderne.
   
 14. januar 2016   Generalforsamling 2016..
  Tirsdag d. 2. februar 2016 kl. 19.30 afholder Brande antenneforening ordinær generalforsamling på Hotel Dalgas. Dagsorden i henhold til vedtægterne. Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde på skrift senest 8 dage før generalforsamlingen.
   
 13. januar 2016   Disney jr. og Disney XD er tilbage til fuldpakken..
  Da vi har modtage mange henvendelser fra medlemmer som manglede Disney jr. og Disney XD i vores nye kanaludbud har bestyrelsen valgt fra i dag at ligge dem tilbage i fuldpakken, du skal muligvis lave en kanalsøgning igen for at finde disse 2 kanaler. Mere orientering herom på generalforsamlingen 2. februar.
   
 7. januar 2016   Så er der slukker for det analog signal..
  Fra i dag er det analog signal i mellem- og fuldpakken slukket, det vil sige at det kun er grundpakken der kan modtages analogt på Brande Antenneforenings net. Hvis du modtager deres TV-signal digitalt skal du fortage en ny kanalsøgning for at få programmerne igen da youSee har lagt om på signalerne for at få plads til de nye kanaler i mellem- og fuldpakke.
   
 30. december 2015   Antenneforeningen har fået ny hjemmeside..
  Antenneforeningen har fået lavet ny hjemmeside med alle de oplysninger du kan få brug for, siden er bygget op så den passer bedre på tablets og andre mobile enheder, der kan dog være enkelte enheder den ikke passer 100% på, samtidig er alle informationer vedr. kanalomlægning og analog sluk også tilgængelig. Listen over TV-kanalerne er dog ikke helt på plads endnu så der kan forekomme fejl eller mangler i listen. - God fornøjelse med siden..!!
   
 30. december 2015   Det analog signal slukkes..
  Antenneforeningen har valg efter kanalafstemningen at slukke for det analog signal i mellem- og fuldpakken, vi bibeholder dog stadig det analog signal i grundpakken et stykke tid endnu.
   
 22. december 2015   Ny hjemmeside på vej..
  Antenneforeningen arbejder på en ny hjemmeside som bl.a. er mere egnet for dem som bruger tablets og som
  passer på flere størrelser af PC skærme. På den nye hjemmeside vil der komme meget mere info og de nye kanaler
  der kommer i det når år samt hvilke kanaler der forsvinder. Vi håber på at siden er klar omkring nytår. Husk at
  forbered dig på at mellem- og fuldpakken slukkes analogt d. 7. januar 2016.
   
 22. december 2015   Priser 2016..
  Bestyrelsens forslag til priser på de nye tv-pakker for 2016, skal vedtages på generalforsamlingen 2. februar 2016.
 

 

 

Grundpakken 1200 kr. / år.

 
Mellempakken 3200 kr. / år.
 
Fuldpakken 5450 kr. / år.
   
 15. december 2015   Kanalafstemningen..
  Antenneforeningens bestyrelse har nu gennemgået resultatet af kanalafstemningen og som følge af afstemningen
  har bestyrelsen besluttet at ændre kanaludbuddet i mellem- og fuldpakken, det betyder bl.a. at foreningens
  medlemmer kan se TV2 Sport, TV2 News, TV2 Fri, Canal 9, TV3 Sport 2 og ViaSat Golf fra 7. januar 2016 i fuldpakken. Man
  har også besluttet at slukke for det analog signal i mellem- og fuldpakken, men man beholder det analog signal i
  grundpakken. Der kommer løbende mere info her på siden samt i Brande Bladet.
   
 14. december 2015   Generalforsamling 2016..
  Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 2. februar 2016, her afholder antenneforeningen generalforsamling, mere info
  følger senere..
   
 25. november 2015   Signalafbrydelse..
  Hele Brande by stod i aftes uden antennesignal i ca. 1,5 time da MES havde en større strømafbrydelse i den
  vestlige del af Brande hvor vores hovedstation er placeret, strømmen var tilbage ca. kl. 22.10 og signalerne er igen
  oppe at køre. Hvis de efterfølgende mangler TV kanaler eller lign. kan vi anbefale at de fortager en kanalsøgning
  da mange nyere TV er sat til auto opdatering af kanaler og derfor kan have tabt kanalerne hvis signalet er væk en
  periode.
   
 5. november 2015   Kanalafstemning..
  Brande Antenneforening afholder en kanalafstemning for at finde ud af hvilke kanaler medlemmerne ønsker i deres
  TV pakker, alle medlemmer vil i løbet af uge 46 modtage et brev med posten med et link til en hjemmeside samt en
  adgangskode, på hjemmesiden kan man stemme på de kanaler man ønsker sig i sin fremtidige TV pakke.
  Hvis man har problemer med at udfylde stemmesedlen kan man læse en vejledning ved at følge linket herunder.
  Hvis man ikke har internet eller af anden årsag ikke kan udfylde stemmesedlen kan man møde Brande
  Antenneforening på årets julemesse i Remisen søndag d. 15. november mellem kl. 10.00 og 16.00, her vil det
  være muligt at få hjælp til at udfylde stemmesedlen hvis man medbringer sit brev med adgangskode. Når man
  afslutter stemmesedlen vil der være et kort spørgeskema som vi gerne vil have at i udfylder.
   
 3. november 2015   Brande Antenneforening inviterer til Basketball..
  Brande antenneforening inviterer til Årets Basketball Event lørdag d. 7. november i Jyske Bank Boxen i Herning,
  der er billetter til de 75 første der henvender sig hos Ulbrichsen Radio & TV på Storegade i Brande, Først til mølle!!
   
 1. oktober 2015   Problemer med DR3 nu løst..
  Det har lykkedes vores tekniker at finde ud af hvad der igennem en længere periode har givet små periodiske udfald
  i billedet på DR3, det har vist sig at fejlen skyldes at MES har monteret nye målere med fjernaflæsning som man
  har valgt at lade sende data med meget høj styrke på samme frekvens som vi benytter til DR3, fejlen vil blev rettet
  i går eftermiddag ved at flytte DR3 til en anden frekvens, for enkelte medlemmer kan det være nødvendigt at fortage
  en kanalsøgning for at finde DR3 igen.
   
 23. september 2015   Renovering Bøgevænget 135-235..
  Torsdag og fredag i uge 39 vil antenneforeningens anlæg på Bøgevænget 135-235 (Lejerbo "Landsbyen") blive
  hovedrenoveret for at give medlemmerne optimalt signal, dette vil give udfald i signalerne i længere perioder i
  dagtimerne mellem kl. 9.00 - 17.00, Vi forventer at alt renovering vil være afsluttet på fredag kl. 17.00 hvis vejret
  ellers er med os.
   
 23. september 2015   Kortvarige afbrydelser torsdag..
  Teknikere hos youSee vil torsdag arbejde på at finde den fejl vi igennem længere tid har haft på DR3 og dette vil
  give kortvarige afbrydelser af signalerne i hele byen mellem kl. 7.00 -12.00.
   
 16. september 2015   Lynskade..
  Tirsdag eftermiddag fik vi en større lynskade på vores anlæg i området ved Skovbrynet og Vænget, teknikere har
  arbejdet torsdag eftermiddag og aften samt hele onsdag på at få rettet fejlen i vores hovedforsyningsnet som havde
  taget meget skade. Hvis de stadig ingen signal har til TV skal de kontakte deres naboer og hvis de heller ikke har
  signal skal de fejlmelde til Antenneforeningen på telefon 97 18 18 22. Hvis deres naboer har signal kan fejlen ligge i
  husstandens interne installationer. Hvis de har TV signal men ingen Bredbånd kontaktes youSee på 70 70 40 40.
  Fejlen har desværre så stort et omfang at vi først forventer at alle har signal igen i løbet af torsdag eller fredag.
   
 31. august 2015   Eurosport bliver til Eurosport DK..
  Eurosport bliver i morgen tirsdag d. 1. september erstattet af den nye Eurosport DK på samme programplads som vi
  modtager Eurosport på i dag, så det er ikke nødvendig at foretage en kanalsøgning.
   
 14. august 2015   Eurosport bliver til Eurosport DK..
  Eurosport vil inden længe blive erstattet af den nye Eurosport DK på samme programplads som den har i dag.
   
 17. juni 2015   Problemer med Bredbånd..
  YouSee oplever i øjeblikket problemer med Bredbånd efter de natten til i går opgraderede deres Bredbånds server i
  Vejle, der arbejdes på højtryk for at løse fejlen og man forventer at have løst fejlen i dag inden kl. 15.00.
  For mere info / status kan de kontakte YouSee på telefon 70 70 40 40.
   
 27. maj 2015   Kan YouSee TV-boksen ikke starte op i dag??..
  Vi har konstateret at flere kunder med en YouSee TV-boks ikke kan starte deres TV-boks op i dag efter den i nat
  fik en software opdatering hvor der var en fejl i, Boksen skriver "Boot" i displayet på fronten af boksen og så vil
  den ikke starte op fra st.by., YouSee arbejder på at løse fejlen og vil udsende en ny software hurtigst muligt, men
  de forventer dog ikke at have løst fejlen før på fredag. Hvis de oplever denne fejl eller lignende fejl kan de kontakte
  YouSee´s support på telefon 70 70 40 40.
   
 26. maj 2015   Risiko for kortvarige afbrydelser i morgen..
  Der er risiko for enkelte kortvarige afbrydelser af signalerne i morgen mellem kl. 11.00 og 16.00, da MES skal
  udskifte EL-Målere i vores hovedstationer. Vi beklager afbrydelserne.
   
 6. maj 2015   Alle signaler ok igen..
  Alle signaler er oppe at køre igen som de skal efter vi i går oplevede et større udfald i signalforsyningen fra YouSee,
  fejlen skyldes et nedbrud i netværk i YouSee´s hovedcentral i Vejle. Vi beklager fejlen!
   
 5. maj 2015   Udfald på flere af vores TV-Kanaler..
  Vi oplever i øjeblikket udfald på flere TV-Kanaler både kodede og ukodede. Fejlen ligger i YouSee´s hovedcentral i
  Vejle og teknikkere arbejder pt. på at løse fejlen.
   
 17. marts 2015   Første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen..
  På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstiturerde bestyrelsen sig selv, Christian Morsing forsætter
  som formand og eneste ændring er at Erik Andersen indtræder som teknisk formand hvor Keld Lind har valgt at
  forlade bestyrelsen.
   
 2. marts 2015   TV2 Sport bliver ikke..
  I sidste uge (uge 9) har bestyrelsen i antenneforeningen kun modtaget 1 tilkendegivelse for TV2 Sport og man har
  derfor valgt af tage TV2 Sport af efter endt prøvetid, i alt har der kun være 38 tilkendegivelser for TV2 Sport inkl. dem
  fra medlemmerne som var fremmødt på generalforsamlingen d. 3. februar.
   
 24. februar 2015   Opfølgende information vedr. TV2 Sport..
  Bestyrelsen har i den forgangene uge (uge 8) ikke modtaget nogen tilkendegivelser vedr. TV2 Sport, hverken for
  eller imod, sidste frist for tilkendegivelser er fredag d. 27. februar. Prøvetiden hvor vi har TV2 Sport udløber lørdag
  d. 28. februar.
   
 18. februar 2015   Information vedr. TV2 Sport..
  Bestyrelsen har efterspurgt hvor stor interesse der er for TV2 Sport, for at finde ud af om den skal blive efter endt
  prøvetid den 28. februar 2015. Bestyrelsen ønskede en tilkendegivelse pr. mail før generalforsamlingen og her efter
  generalforsamlingen. Forløbig resultat:
   -  Før generalforsamlingen: Indsendt 32 ønsker for TV2 sport.
   -  Efter generalforsamlingen: Indsendt 5 ønsker for TV2 Sport ( den 18. februar 2015 )
   
 6. februar 2015   Ikke flertal for TV2 Sport..
  På generalforsamlingen blev der afholdt en vejledende afstemning om man skulle beholde TV2 Sport i fuldpakken,
  der var ikke flertal for at beholde TV2 Sport, der var 24 stemmer for og 33 stemmer imod. Bestyrelsen opfordrer derfor
  såfremt det skulle vi vise sig at der er et stort ønske for TV2 Sport hos de ikke fremmødte medlemmer at man
  hurtigst muligt kontakter antenneforeningen f.eks. pr. mail og giver sit ønske til kende, såfremt der viser sig et stort
  ønske for TV2 Sport kan disse medlemmer få indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, hvor der så kan fortages
  en ny afstemning. Vi holder jer løbende orienteret om udviklingen her på siden.
   
 28. januar 2015   TV2 Sport har fået ny plads..
  Efter YouSee natten til i dag havde deres varslede omlægning har TV2 Sport som vi pt. har på prøve fået nyt kanal-
  nummer og er flyttet fra programplads 101 til 149. Husk at møde op på generalforsamlingen på tirsdag og giv din
  menig tilkende om TV2 Sport skal være en del af vores programudbud fremover.
   
 26. januar 2015   Orientering på DanHostel onsdag d. 28. januar..
  Onsdag d. 28. januar invitere Brande Antenneforening deres medlemmer til et orienterings arrangement på DanHostel
  kl. 15.00-19.00, Her vil YouSee også være til stede for at at fortælle om hvilke muligheder man har som medlem af
  Antenneforeningen. Ved samme lejlighed vil vi bede vores medlemmer om at give deres mening om TV2 Sport, om
  den skal være en del af vores Fuldpakke trods en merpris på omkring 200 kr. årligt, hvis du ikke har mulighed for at
  deltage ved dette arrangement kan du maile din mening om TV2 Sport til ba@brandeantenneforening.dk inden general-
  forsamlingen d. 3. februar hvor beslutningen om TV2 Sports fremtid hos os skal vedtages.
   
 23. januar 2015   Omlægning af de digitale signaler..
  Natten mellem tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. januar vil YouSee foretage en større omlægning af signalerne i Brande,
  omlægningen foretages for at skabe plads til bedre og hurtigere bredbånd i fremtiden op til 300 Mbit, samt plads til
  flere mulige HD-kanaler. For de fleste brugere vil dette ikke have nogen betydning, men for enkelte medlemmer kan  
  det være nødvendigt at foretage en ny kanalsøgning, dette er mest aktuelt for medlemmer som har tilkøbt ekstra
  kanaler hos YouSee.
   
 23. januar 2015   Afbrydelser af signaler på mandag i midtbyen..
  Mandag vil der forekomme flere afbrydelser af signalerne i og omkring midtbyen da teknikere skal fejlfinde på et
  periodisk problem vi har på DR3 digitalt. Signalerne vil være tilbage normalt igen til aften.
   
 14. januar 2015   Generalforsamling..
  Brande Antenneforening afholder ordinær generalforsamling tirsdag den 3. februar 2015 kl. 19.30 på Hotel Dalgas.
  Dagsorden i henhold til vedtægterne. Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde på skrift senest
  8 dage før generalforsamlingen.
   
 9. januar 2015   TV2 Sport..
  Bestyrelsen i Antenneforeningen har besluttet ikke at ligge TV2 Sport i vores kanaludbud inden næste generalforsam-
  ling da den vil give en større prisstigning af vores fuldpakke, Det er dog lykkedes af få lagt TV2 Sport på som en
  "prøvekanal" frem til generalforsamlingen, Kanalen kan ses digitalt på programplads 101.
   
 5. december 2014   DR P6 Beat på FM..
  Du kan fra i dag modtage "DR P6 Beat" som FM station på Brande Antenneforening´s net, du finder den på 101,8 Mhz.
   
 2. december 2014   DR3 udfald..
  Vi oplever i øjeblikket periodiske kortvarige udfald på DR3, fejlen en meldt til YouSee og de arbejder på at løse fejlen.
   
 26. november 2014   Kontingent 2015..
  Bestyrelsens forsalg til generalforsamlingen 2015
   
 
  Grundpakke Mellempakke Fuldpakke  
Årlig 1325,00 kr. 2750,00 kr. 4900,00 kr.  
(Svarende til månedlig) 110,00 kr. 229,00 kr. 408,00 kr.  
   
  Opkrævningstidspunkt:
  På sidste års generalforsamling blev det besluttet at ændre opkrævningstidspunktet for den årlige opkrævning
  fra april til januar. Dette træder i kraft den 1. januar 2015.
  Perioden for årlig opkrævning er som sædvanlig fra 1. januar til 31. december.
   
  Med venlig hilsen Bestyrelsen.
   
 17. november 2014   Vindere af Konkurrencen ved Julemessen i Remisen..
  Brande Antenneforening takker for den store interesse og opbakning ved søndagens julemesse i Remisen-Brande,
  Stort tillykke til Tina Hunt som vinder af hovedpræmien et 42" Panasonic LCD Smart-TV i vores konkurrence,
  herunder ses en liste over vinderne af de 10 præmier. Vi ønkser alle en glædelig Jul..!!!
   
 
   
  1.    Tina Hunt, Vibevej 94, 7330 Brande.   Fladskærm 42" Panasonic LCD Smart-TV.
  2.    Flemming Christensen, Ørbækvej 101, 7330 Brande.    18" Disney Biler-2 LCD TV.
  3.    Siske, Birkevej 98, 7361 Ejstrupholm.
  4.    Clara Inci, Nørrevangen 18A, 2610 Rødovre.
  5.    Britta Emborg, Gl.Thyregodvej 69, 7330 Brande.
  6.    Diana Sørensen, Skolevej 27, 7323 Give.
  7.    Søren Rasmussen, Vibevej 71, 7330 Brande.
  8.    Hanne Tværmose, Sjællandsvej 8, 7330 Brande.
  9.    Mikkel Kristensen, N.J.Fjordsallé 9, 7330 Brande.
  10.   Zenia Brynningsen, H.C.Andersensvej 1, 7330 Brande.
   
  Alle uafhentede præmier kan afhentes hos Ulbrichsen Radio & TV, Storegade 28 i Brande. Ved forevisning af legitimation.
   
 24. oktober 2014   Hvorfor vælge at være medlem af en Antenneforening..
  TVPakkerGuide.dk har lavet et indlæg på deres hjemmeside med 4 gode grunde til at vælge at blive medlem af en
  Antenneforning.
   
 15. maj 2014   TV2 Zulu i HD..
  Fra i går kan du modtage TV2 Zulu i HD hos Brande Antenneforening, kanaler er at finde på programplads nr. 6 hvor
  Zulu i SD før havde plads, det kan være at man i enkelte tilfælde er nød til at foretage en ny digital kanalsøgning.
   
 8. maj 2014   Strømafbrydelse på Lars Nielsens vej på tirsdag..
  På tirsdag d. 13. maj mellem kl. 9.00 - 14.00 har MES varslet en strømafbrydelse på Lars Nielsens vej og dette vil
  gøre at dele af Lars Nielsens vej vil være uden TV og Bredbånd i dette tidsrum.
   
 17. marts 2014   YouSee laver afbrydelse..
  YouSee´s teknikere har planlagt at lave en opgradering af noget udstyr i deres central i Vejle natten til den 20. marts
  mellem kl. 01.00 og kl. 06.00 og de er derfor nød til at lave en ca. 30 minutter lang afbrydelse af TV signalet ti Brande.
   
 11. marts 2014   TV2 Fri fjernet..
  Til antenneforeningens generalforsamling d. 4. februar blev det besluttet ikke at beholde TV2 Fri som vi har haft på
  prøve i en periode, dette blev besluttet for at holde prisen på fuldpakken nede da TV2 forlanger omkring 200 kr. for
  kanalen pr. medlem pr. år.
   
 4. marts 2014   TV2 afbrydelse..
  Der var mandag d. 3. marts en midlertidig afbrydelse af TV2 MV samt TV2 Syd (analogt), dette skyldes at Canal
  Digital lavede et sendetypeskift på deres satellit og derfor havde vi midlertidigt TV2 Lorry på i stedet for TV2 MidtVest da vi
  var nød til at udskifte noget af vores modtageudstyr i hovedstationen.
   
 5. februar 2014   Referat fra ordinær Generalforsamling..
  Brande Antenneforening afholdte ordinær generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014.
   >> Se referat her
   
 16. januar 2014   Ordinær Generalforsamling..
  Brande Antenneforening afholder ordinær generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 19.30 på Hotel Dalgas
  Dagsorden i henhold til vedtægterne. Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde på skrift senest
  8 dage før generalforsamlingen.
   
 14. januar 2014   ARD og ZDF er på analog igen..
  Så er der fundet en løsning på at få ARD og ZDF på analog TV igen, de fremover finde ARD på S34 / 407,25 MHz og
  ZDF kan findes på S33 / 399,25 MHz. Vi beklager perioden med afbrydelse af disse kanaler.
   
 10. januar 2014

  Problemer med ViaSat Golf HD på Philips TV..

  Der er opstået et problem med at modtage ViaSat Golf HD på Nogle Philips digital TV som gør at nogle medlemmer
  med disse TV modeller ikke kan modtage denne kanal, YouSee har teknikere i gang med at analysere fejlen for at
  finde en løsning. Hvis de oplever sammen problem kan de henvende dem til YouSee på telefon 70 70 40 40 og oplyse
  hvilken Philips model TV de har for at fremme fejlfindingen.
   
 13. december 2013

  ARD, TVE og SVT1 midlertidig ude af drift..

  Grundet småproblemer ved omskiftning fra Dansk Kabel-TV til YouSee har man været nød til midlertidigt at fjerne ARD,
  TVE og SVT1 analogt samt flytte ZDF til kanal S33 analogt, det kan være nødvendigt at foretage en ny kanalsøgning
  hvis man modtager TV digitalt. Der vil komme nyt her på siden når der er fundet en løsning.
 
 13. december 2013   Så er signalet tilbage..
  Så er signalet tilbage efter mandagens store afbrydelse som skyldes et på gravet kabel ved Jelling på et lyslederkabel
  som desværre lå mindre end en meter fra togskinnerne og derfor kunne teknikker fra YouSee først få grønt lys fra Bane
  Danmark efter kl. 20.00 til at bevæge sig ind i området så tæt på skinnerne og få repareret fejlen. YouSee ankom til
  Brande omkring kl. 17.00 med en sendevogn fra Køge som lavede et midlertidigt digital signal så vores abonnenter
  kunne se nogle udvalgte kanaler men dog ikke alle. Omkring kl. 22.30 var fejlen rettet og alt kører igen som det plejer.
  Hvis de under fejlen har fortaget en kanalsøgning bør de fortage en ny kanalsøgning for at få kanalerne tilbage ellers
  kommer kanalerne tilbage af sig selv.   Vi beklager afbrydelsen..!!
 

 Der tages forbehold for pris ændringer, fejl og manglende opdateringer

 
 
         
   
  Kontakt:   Tekniske problemer?
         
  Brande Antenneforening   Fejlmeldning Tv-Pakke  
      Telefon: 97 18 18 22  
  Storegade 28, st.   Hverdage mellem kl. 14.00-16.00  
  7330 Brande      
 

Mail: ba@brandeantenneforening.dk

  Fejlmelding Internet + Tilkøbskanaler  
      Telefon: 70 70 40 40  

 

 

Brande Antenneforening tager forbehold for fejl, rettelser og manglende opdateringer på hjemmesiden

© Brande Antenneforening 2020